sinclair-air-condition

Klimatske naprave Sinclair

Klimatske naprave Sinclair prinašajo udobje v vašo pisarno in vaš dom. S Sinclair klimatskimi napravami lahko enostavno uživate hišni komfort in prijetno atmosfero.

Predstavljamo vam klimatske naprave, ki ne uničujejo ozonskega plašča in so okolju prijazne. Novi modeli so še posebej izpopolnjeni glede varčevanja z energijo.

Sinclair ponuja širok spekter moči, tipov in dizajnov klimatskih naprav. Klimatske naprave so opremljene s PLASMA tehnologijo; poseben filter, ki zagotavlja bolj čist in svež zrak.

Tudi pri zahtevnejših projektih Sinclair ponuja rešitve v MULTI seriji z energetsko varčno INVERTER tehnologijo.

Pogosto zastavljena vprašanja:

Kako poteka nakup klimatske naprave?
 1. Pokličite na številko 051 660 444 ali nam pošljite povpraševanje udobno preko spletnega obrazca na desni strani.
 2. Po prejemu povpraševanja vas bo v 24 urah kontaktiral vaš prodajni svetovalec in se z vami dogovoril o terminu ogleda lokacije.

POTREBUJETE POMOČ PRI NAČRTOVANJU NAKUPA KLIMATSKE NAPRAVE?

Pokličite na številko 051 660 444 ali nam pošljite povpraševanje udobno preko spleta. Z veseljem se bomo odzvali vašemu telefonskemu klicu in opravili brezplačen ogled na vaši lokaciji

  Ime in priimek

  E-pošta

  Telefonska številka

  Kvadratura hlajenega prostora

  FLEX KREDIT

  Serija ROCKY

  Osnovna serija ROCKY vas bo zagotovo prijela za srce. Ne le, da vam bo učinkovito hlajenje in ogrevanje prihranilo denar in energijo, pač pa zahvaljujoč manjšim dimenzijam tudi stanovanjski prostor. Našli ste zmagovalca v lahki kategoriji.

  sinclair-klima-serija-element

  Serija ELEMENT

  Vsestranska serija ELEMENT ponuja cenovno ugodne variante za vaš dom. V režimu hlajenja in ogrevanja očisti s pomočjo Catechin a Active carbon filtra zrak v prostoru ter skupaj s funkcijo „SLEEP“ zagotovi prijetno spanje v vsakem obdobju.

  sinclair-klima-serija-matrix

  Serija MATRIX

  Serije MATRIX zadovolji vsakogar, ki si želi nastaviti prijetno vzdušje doma ali v pisarni. S pametno funkcijo »I FEEL« boste ostali brez skrbi. Temperaturni senzor je vgrajen v daljinski upravljalnik in redno komunicira z notranjo enoto. S tem temperatura, ki ste jo nastavili, ostane trajno nespremenjena z minimalno porabo energije.

  sinclair-klime-serija-zoom

  Serija ZOOM

  Univerzalna serija ZOOM nudi širok spekter zmogljivosti. LED prikazovalnik in infra prejemnik sta skrita pod čelno ploščo. Notranja enota ima vgrajen WiFi modul, s katerim lahko preverjate ali upravljate delovanje klima naprave s pomočjo pametnega telefona/tabličnega računalnika z operacijskim sistemom IOS ali Android.

  REFERENCE