Skip to content

Prezračevalne naprave

Našo ponudbo sestavljajo znamke visoko kakovostnih prezračevalnih naprav, med njimi tudi Mitsubishi, Vents, Siku, Lossnay. Sistemi prezračevalnih naprav prispevajo k visoki kvaliteti zraka v prostoru, kar zmanjšuje potrebo po zračenju.

Kako izbrati ustrezen prezračevalni sistem?

Centralno prezračevanje je priporočljivo za novogradnje, saj je montaža vključena v času načrtovanja inštalacij stavbe. Za starejše objekte pa v izogib večjega posega v prostor, priporočamo lokalno prezračevanje, s katerim se poleg prezračevanja rešuje tudi vlaga v posameznih prostorih.

Lokalne prezračevalne naprave

Lokalno prezračevanje z rekuperacijo je sistem za izmenjavo notranjega in zunanjega zraka, ki ga je možno vgraditi praktično kamorkoli. Z njim lahko poskrbimo za avtomatizirano in enakomerno zračenje enega ali več prostorov, stanovanja, nadstropja ali samo dela hiše. Na tak način lahko preprečimo težave z vlago ter poskrbimo za boljši zrak v notranjih prostorih z manj toplotne izgube.
ss2-1-838x570.png

Centralne prezračevalne naprave

Centralno prezračevanje z rekuperacijo je namenjeno prezračevanju celotnega objekta. Za razliko od lokalnega prezračevanja pri centralnem lahko prezračujemo vse prostore, kar omogoča svež zrak in zmanjševanje vlage po celotnem objektu.
Znamka
Znamka
Tip
Tip
Barva
Barva
Iskalni parametri
Znamka
Znamka
Tip
Tip
Barva
Barva

Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka?

Zagotavljamo strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka v naši ponudbi. Izpolnite obrazec in z veseljem vam bomo pomagali!

Vaše dobro počutje je naša skrb

Eko subvencije

Uredimo vam vso potrebno dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev eko sklada.

Svetovanje in prodaja

Skupaj bomo izbrali pravi izdelek za vaš dom, ki ne bo le kakovosten, ampak tudi ugoden!

Montaža

Nudimo kakovostno montažo vseh izdelkov iz našega prodajnega programa.

Servis

Naš hiter odzivni čas bo poskrbel za nemoteno delovanje vaših naprav.